A ValóVilág 9 powered by Big Brother legújabb évadának műsorvezetői gőzerővel készülnek november negyedikére, ugyanis akkor startol el minden idők egyik legizgalmasabb valóságshow-ja. A Story Extra pedig megkérdezte Anikót és Petit, hogyan is készülnek erre a feladatra!

Hamarosan ismét a lét lesz a tét, hiszen novemberben kezdetét veszi a ValóVilág 9 powered by Big Brother szériája, melynek történéseit a nézők minden nap az RTLII-n követhetik majd nyomon. Annyit már most elárulhatunk, hogy a villalakókat több különleges újítás várja, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot és a küzdelmet a 36 milliós főnyereményért.

A nem mindennapi showműsorra pedig a két műsorvezető, Puskás Peti és Nádai Anikó lelkiismeretesen készül:

Míg Anikó már tudja, hogy mire számíthat, - hiszen az előző évadnak ő volt az egyik házigazdája - addig Peti a két évvel ezelőtti részeket újranézve próbálja ellesni Istenes Bencétől a műsorvezetői allűröket.

„A műsorvezetés sokkal nehezebb, mint az ember gondolná. Mert úgy van vele, hogy hát jó, odamész, elkezdesz pofázni, aztán valami lesz belőle. Ennél ez egy sokkal komolyabb szakma” – vallotta be Peti a Story Extárnak.

Hogy miért Bence Peti példaképe, az a Story Extra videóból kiderül!

Természetesen idén sem maradhat el a BeleValó! Ha kíváncsi vagy arra, hogy ki, avagy kik vezetik majd a műsort, akkor kattints a Story Extra videójára!

Ne feledd, RTLII, november negyedike, délután öt óra: A lét a tét!

forrás/képek: Story Extra