Újra képernyőn a Showder Klub vadonatúj részekkel! A régóta ismert humoristák mellett új tehetségek is felbukkanak. A kétszeres világbajnok bűvész, Hajnóczy Soma pedig új alapokra helyezi előadásait az illuzionizmus és a stand-up ötvözésével.

Pókember is beugrott a Showder Klubba

„Rágós lett a farmerom, mit csináljak vele?” „Szex közben mindent le szoktatok venni magatokról” „Én a permetezőt nem szoktam. Nem azért mert perverz vagyok, csak eddig még senki nem panaszkodott.” Néhány gyakori kérdés és válasz Bellus István kedvencei közül, amiket a legutóbbi Showder Klubban megosztott a közönséggel. 

Csenki Attila viszont ezeket a kérdéseket inkább otthonról hozza, nem a netes fórumokról. Csenki felesége teszi fel őket rendszeresen, többnyire a háztartási munkákkal kapcsolatban, a válaszokkal viszont Attila nem ért egyet. Ennek apropóján adott néhány tippet a férfiaknak, akik parancsra szagolgatnak öblítőket a szupermarketekben: hogyan keltsék annak a látszatát, hogy foglalkoznak a problémával?

Egy feltörekvő humorista, Musimbe Dávid Dennis arról mesélt, milyen nehézségekbe ütközik neki egy repülőgépes utazás. Dennist az is foglalkoztatja, hogyan lehet a barátnője mellett is megnézni a csajokat egy Margit-szigeti séta közben úgy, hogy ne tűnjön fel neki. De azt is elmondta, mi a civil foglalkozása és miért adná magának azt a becenevet, hogy budibáró?

A kétszeres bűvész-világbajnok, Hajnóczy Soma a Showder Klubban egy egészen új megközelítését mutatja meg az illuzionista előadóművészetnek. Soma kettő nézőt is segítségül hívott a mutatványaihoz, míg egyikük kissé hátráltatta, addig utóbbi plusz poénokat csempészett Soma meghökkentő és vicces trükkjeibe.

Nézd a Showder Klubot minden hétfőn 22 órától az RTL II-n!

A Showder Klub 22. évadának 2. részét megnézheted az RTL Moston!